DZIEŃ DATA ŚNIADANIE  

I DANIE

 

 

II DANIE

 

 

PODWIECZOREK

 

 

KOLACJA

 

PON. 06.07.2020 Jajecznica, bułka poznańska, masło 82%, szczypiorek, papryka kolorowa, kiełki, herbata miętowa, kakao A: 1,3,7 Rosół z makaronem A: 1,3,9 Pieczone udko z kurczaka, ziemniaki młode z koperkiem, surówka colesław, kompot/woda niegazowana A:1, 7 Arbuz
WT. 07.07.2020 Chleb razowy, masło 82%, wędlina z indyka, ogórek zielony, sałata, rzodkiewka, herbata z cytryną, kawa inka A: 1,7 Zupa z kalarepy z koperkiem A:,9 Naleśniki z serem i malinami na gorąco, kompot/woda niegazowana A:1,3,7 Jabłko
ŚR. 08.07.2020 Płatki kukurydziane, bułka wrocławska, masło 82%,, ser żółty, kiełki, ogórek zielony, pomidor koktajlowy, herbata owocowa A: 1,7 Zupa pomidorowa z zieleniną A: 1,3,7,9 Kotlety z kalafiora, ziemniaczki młode, mix sałat z pomidorkiem koktajlowym i oliwą/ kompot/ woda niegazowana A:1,7 Banan
CZW. 09.07.2020 Pieczywo chrupkie z kremowym serkiem i świeżymi warzywami do wyboru, herbata owocowa A:1,7 Zupa jarzynowa z zieleniną A:9 Pieczeń duszona w sosie własnym, kasza gryczana biała, buraczki/ kompot/ woda niegazowana A:1,7 Ciasto – wyrób własny A:1,3,7
PT.

 

10.07.2020 Chleb graham, parówki z szynki na gorąco, masło 82%, ketchup, herbata czarna A:1,7 Żurek A: 1,7,9 Kopytka z masłem i bułką tartą, surówka z marchewki i jabłka, kompot/woda niegazowana A:1,3,7 Morela