DZIEŃ DATA ŚNIADANIE

I DANIE

  II DANIE

PODWIECZOREK

KOLACJA

PON. 22.02.2021 Jajecznica, chleb razowy, masło 82% , rzodkiewka, szczypiorek, ogórek zielony, pomidor malinowy, herbata rooibos, kakao A: 1,3,7 Rosół z makaronem A: 1,3,7,9 Filet z kurczaka po parysku, ziemniaki z koperkiem, mizeria, kompot/woda niegazowana A:1,3,7 Jabłko, wafle ryżowe Chleb, ser gouda, pomidorki koktajlowe A:1,7
WT. 23.02.2021 Jogurt naturalny z granolą owocową i musem owocowym, bułka żytnia, masło 82%, ser gzik, szczypiorek, rzodkiewka, ogórek, herbata owocowa A: 1,7 Zupa ogórkowa na wywarze warzywnym A: 7,9 Parówka z szynki 100% w cieśnie drożdżowym, kompot/woda niegazowana A: 1,3,7 Mandarynka, koszyczek z bakaliami A:12 Chleb pełnoziarnisty, masło, świeże warzywa do wyboru A:1,7
ŚR. 24.02.2021 Tosty z szynką i serem z pieca, ketchup, warzywa słupki do chrupania, herbata miętowa, kawa inka A:1,7 Zupa z czerwonej soczewicy z na wywarze mięsnym A:9 Kopytka z bułką tartą, surówka z marchewki i jabłka, kompot/woda niegazowana A:1,3,7 Jagodzianki – własny wyrób, banan A:1,3,7 Kajzerka, pasztet pieczony, ogórek, pomidor A: 1,7
CZW. 25.02.2021 Płatki kukurydziane, bułeczka maślana, masło 82%, dżemy owocowe 100% , herbata z cytryną A: 1,7 Zupa z dyni A:9 Kotlet mielony, ziemniaki z koperkiem, buraczki, kompot/ woda niegazowana A: 1,3,7 Pralina z suszonej śliwki – wyrób własny, winogron A:1,7 Pieczywo chrupkie pełnoziarniste, pasta z awokado A:1,7
PT. 26.02.2021 Chleb słonecznikowy, masło 82%, wędlina, sałata, kiełki, pomidorki koktajlowe, ogórek zielony, herbata owocowa A: 1,7 Kapuśniaczek A:9 Ryż z musem truskawkowym, kompot, woda niegazowana A:7 Jabłko, warzywa słupki do chrupania Bułka poznańska, caprese ze świeżą bazylią A: 1,7